Kwaliteit & Registers

Kwaliteit en registers
Een vrije zorg keuze

RBCZ

RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg. Goed om te weten is dat deze therapieën meestal vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering.

Vektis draagt bij aan goede zorg in Nederland.

Vektis

Bijna alle zorgaanbieders in Nederland beschikken over een AGB-registratie. Bij elke AGB-registratie hoort een eigen unieke AGB-code. In alle administratieve processen binnen het zorgveld wordt deze AGB-code gebruikt als identificerende sleutel. In het AGB-register staat alle noodzakelijke (zorg)informatie om declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken. Ook is de informatie uit het AGB-register de basis voor zorgzoekers en zorgvinders voor verzekerden en patiënten. Vektis beheert het AGB-register 

AGB code therapeut: 90109386 (Kelly Sal)

AGB code therapeut: 90037861 (Mieke Sal)

  • AGB code praktijk: 90071536 
Stichting complementaire en alternatieve gezondheidszorg

S.C.A.G.

Omdat wij zijn aangesloten bij de SCAG kunt u rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding bij eventuele klachten. De praktijk voldoet hiermee aan de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg ( WKKGZ ), en draagt bij aan de kwaliteit van zorg. 

Klik hier om naar de website van SCAG te gaan. 

Nederlandse beroepsvereniging van hypnotherapeuten

NBVH

Omdat wij lid zijn van de NBVH dienen wij ieder jaar een aantal geaccrediteerde bijscholingen te volgen zodat wij ons blijven ontwikkelen als therapeut. 

  • NBVH lidnummer: 20015 (Kelly Sal)
  • NBVH lidnummer: 06003 (Mieke Sal)